Ons boek 'In gesprek met jongvolwassenen' - een concrete methode voor zelfregie en zingeving - is vanaf 1 oktober overal verkrijgbaar.
In gesprek met jongvolwassenen
Vernieuwende werkwijze
Holistische aanpak
Het levensverhaal centraal
Coachen op zelfregie en zingeving
Vragen?
Bel 06
54935929

Wico Mulder

Over Wico

Wico Mulder (1973) is opleider, coach en mede-auteur van ‘In gesprek met jongvolwassenen’.

Binnen Square of Life is Wico de verbinder met het werkveld van jongvolwassenen vanuit zijn ervaring met deze doelgroep en zijn achtergrond als jeugdarts adolescenten en arts Maatschappij en Gezondheid. Zijn onophoudelijke interesse in alles wat met zorg te maken, maakt dat hij zeer goed op de hoogte is van alle recente ontwikkelingen en initiatieven waarin de mens centraal staat. 

Wico is als innovator, inspirator en arts met een holistische visie betrokken bij diverse initiatieven ten aanzien van het signaleren en bevorderen van de fysieke, mentale en sociaal-emotionele gezondheid van jongeren. Preventie en een brede integrale visie op gezondheid ziet hij als essentieel voor authentiek welbevinden.

De sleutel tot een juiste dialoog met jongvolwassenen ligt in het durven aangaan van het kwetsbare gesprek. Wico is altijd op zoek naar de diepere drijfveren, het komen tot inzicht in ‘wie ben ik en wat wil ik’. Zingeving is voor hem de ingang om via de vier dimensies het levensverhaal te onderzoeken.

Wico is authentiek en oprecht, zijn gevoel voor humor relativeert in complexe situaties. Zijn eigen actieve zoektocht in het leven inspireert jong en oud om zich te blijven ontwikkelen. Speerpunten zijn voor hem: de relatie tussen lichaam en geest, het vorm geven van een eigen plek en regie nemen in de sociale context. Zijn motto: ‘Ga op zoek naar het signaal achter je klacht’.
SG Own account - Page generated in 0.0053 seconds