In gesprek met jongvolwassenen over zingeving & zelfregie
Vernieuwende werkwijze
Holistische aanpak
Het levensverhaal centraal
Laagdrempelig & breed inzetbaar
Vragen?
Bel 06
54935929
Tips & inspiratie ontvangen?

Dagtraining 3 - 4D Journey


Je bent geïnspireerd geraakt door dagtraining 1 & 2 en je wilt nog beter aansluiten bij jongvolwassenen in hun zoektocht naar regie over het eigen leven. Met de unieke webapplicatie 4D Journey start jouw begeleiding meteen op een diepere laag. In de dagtraining '4D Journey' leer je te werken met de Journey en het individuele Journey-gesprek.

4D Journey is een online reis die de jongvolwassene thuis in eigen tijd maakt. Met open vragen reist de jongvolwassene op speelse wijze door de vier dimensies van het levensverhaal en doet een eerste verkenning van de vraag. Met de demo krijg je een indruk van deze unieke tool. Na het maken van de Journey volgt altijd een individueel gesprek, het Journey gesprek. In dit gesprek verhelder je samen met de jongvolwassene de opbrengst van de Journey en helpt hem of haar de inzichten in concrete stappen te vertalen.
Als je deze dagtraining hebt gevolgd kun je 4D Journey en het Journey gesprek gaan inzetten in je begeleiding van jongvolwassenen.

Programma
Om met 4D Journey te kunnen werken is het belangrijk dat je eerst zelf ervaart hoe zo'n reis verloopt. Voorafgaand aan de dagtraining maak je de Journey en heb je het individuele Journey gesprek met één van de trainers. Op de dagtraining ga je met de Journey van andere deelnemers aan de slag. Je leert hoe de Journey is opgebouwd en hoe je deze kunt lezen en bevragen. Hier komen de dagtrainingen bijelkaar: de basishouding, de vraag en de vier dimensies komen allemaal terug in de Journey en het Journey-gesprek.

Voorwaarde voor deze training is dat je Dagtraining 1 en 2 gevolgd hebt.

Voorbereiding: 4D Journey en het individuele Journey-gesprek.

Praktische informatie
Data:  Kijk bij agenda.
Maximum aantal deelnemers: 8. De training wordt door twee trainers gegeven.
Plaats: Het Pakhuis, Boslaan 42, 2061 VK  Bloemendaal.
Klik hier voor de kosten. Voor deze dagtraining geldt een meerprijs van 125 euro.

Meer informatie en inschrijven: stuur een email naar info@squareoflife.nl
SG Own account - Page generated in 0.004 seconds